19 decembrie, 2008

Poze

Nu mi-am cumparat inca acumulatori. Asa ca am apelat la aparatul foto al lui R. E mai "profi", dar...nu e al meu, nu ne cunoastem. Pozele nu au iesit, prin urmare, chiar cum voiam

*"castronul" meu; ce cafea bune e in el in fiecare dimineata!!!

* (cheia de la sertar e inca ascunsa bine. Dar a fost momentul foto si nu m-am lasat pana nu am recuperat fisele, ca doar v-am promis...Si daca tot am promis nu a fost chiar asa greu sa scot sertarul cu totul, din tzatzani.)
Iata deci vechile mele fise de lectura. Tare rau imi pare ca nu am scris si data pe ele...


PS1: Cristina, te asteapta dincolo o surpriza

PS2: am sa fac si poze cadourilor, ca sunt impachetate, dar astept bradul sa le pot decora si cu o crenguta.

7 comentarii:

  1. Mi-ai amintit de fisele de lectura :) facute in liceu... Eu le pusesem in plicuri separate, pe care scrisesem frumos numele autorului/volumului. Pe unde s-or afla? Oricum, pe hartie au un aer mai cald decat insemnarile din nu stiu ce folder :)

    RăspundețiȘtergere
  2. DoDu, e un dincolo oarecare...

    Cristina, stiu si eu, cred ca exagerezi putin.

    to-morrow, eu am ramas la fisele pe hartie. Nu m-a prins inca asta cu lecturile pe calculator. Ma bucur ca ti-ai reamintit de fisele tale.

    RăspundețiȘtergere
  3. da ce zicea cioran despre poporul evreu, pliz? :)

    (e pe una din fise, da nu se vede si eu nu l-am citit pe cioran sa vad ce zicea despre evrei, ca m-a scos din sarite cum a luat romanica la misto in schimbarea la fata si asa s-a terminat aventura mea cu el...)

    RăspundețiȘtergere
  4. vio, nu te-am uitat cu evreii. Doar ca m-am luat cu altceva... Pai uite, iti scriu doar cateva fragmentele, poate te conving sa citesti macar capitolul respectiv.
    "a fi om e o drama; a fi evreu e una in plus" sau "un oras mort e un oras fara evrei" Mai vb Cioran despe bancherii palizi, care nu pot fi decat evrei. "Finante si De Profundis" spune el. In mare Cioran m-a facut sa fiu fascinata de extraordinara lor pofta de a fi. Am citit cartea prin '93, liceanca fiind. Si s-a pliat atunci teribil pe admiratia pe care o aveam fata de poporul evreu, dar o admiratie asa, ca in fata unui mister.

    RăspundețiȘtergere