15 decembrie, 2008

Carti pentru copii

Am descoperit farmecul comenzilor online. Deocamdat ma limitez la carti. (cum spuneam, orice inceput e greu, trebuie facut cu pasi mici)

Azi trebuie sa merg la posta sa ridic doua colete cu carti pentru copii. Unul de la editura Crisan, altul cu niste carti din colectia Nemi, de la Nemira. Abia astept. Poate pana atunci achizitionez si acumulatori pentru aparatul foto. (ca sa nu raman datoare nici cu "castronul" meu de cafea)

Sigur am sa mai scriu despre si dupa ce am cartile, dar acum, ca am gasit in cutia postala anuntul (sau cum s-o fi chemand, ca nu-mi vine acum in minte) nu am rezistat tentatiei de a va spune.

11 comentarii:

  1. de mult mi-am propus si eu sa comand carti on line dar parca nu rezist tentatiei de-a intra in librarie, sa ating efectiv cartile, sa le rasfoiesc, sa le miros atunci cand le aleg si le cumpar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna :), tocmai am observat ca citesti "Regina Noor-Calea spre credinta". Daca nu gresesc, e vorba de sotia fostului rege al Iordaniei, nu?
    Cum ti se pare cartea? Ai putea sa dai mai multe amanunte?

    Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. oceania, stiu despre ce vorbesti. dar la mine timpul e prea putin pentru plimbari luuungi prin librarii, asa, ca odinioara. Si cred ca asa, prin comanda online, nici simtul banilor nu-l mai am. :)
    Pentru mine am comandat pachetul promotional Filip Florian. Cu exceptia ultimului volum am rasfoit si mirosit celelalte. Dar am ramas cu atat. Asa ca...iti dai seama cu ce nerabdare le astept!

    RăspundețiȘtergere
  4. -X-, cu placere voi da si amanunte. Dar astept sa o termin. Desi eu o recomand cu drag chiar si asa, dupa nici 100 de pagini citite.
    (Da, despre Noor, sotia regelui Iordaniei este vorba)

    RăspundețiȘtergere
  5. aah, mor sa comand carti de pe net, mai ales ca nu-s acasa in romania, am o lista uriasa de must have, de-as avea eu si tot atata banet... :D

    RăspundețiȘtergere
  6. daa, si eu comand on-line foarte mult, numai ca urasca sa stau la cozile de la posta

    dar ce sa fac, cartea cere sacrificii :))

    ce ai luat de la ed. Crisan?

    RăspundețiȘtergere
  7. Irina, eu am avantajul unui cartier mic si, prin urmare, a unui oficiu postal fara aglomeratie. Ba chiar cu o diriginta tare drgauta!!! (azi mi-a dat coletele fara sa am la mine actul de identitate, da sa nu ziceti ca v-am zis, sa nu-i fac probleme :). Cred ca i-a fost mila de V, cam inghetase in carucior in drumul pana acolo, dar, cum spuneai, cartea cere sacrificii
    Asa, am luat
    asta: http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=34&page_size=4&mode=book&book_id=91
    asta: http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=65&page_size=4&mode=book&book_id=99
    asta: http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=92&page_size=4&mode=book&book_id=156
    si asta: http://www.edituracrisan.ro/index.php?show=cat&cat_id=85

    (nu stiu cum sa acund tot linkul atunci cand scriu un comentariu)

    RăspundețiȘtergere
  8. in afara de cea cu catelusii, pe celelalte le avem si noi. Cea cu viata la ferma e asa draguta, Ilincai ii place tare mult. O sa fac si eu o postare cu cartile cumparate in ultima vreme.

    RăspundețiȘtergere
  9. Irina, eu deja le-am facut pachetele. (De, il ajut putin pe Mos Craciun; si tare imi place sa fiu spiridus de-al lui) Dar abia astept sa vad reactia lui V...

    RăspundețiȘtergere
  10. Si eu am inceput sa cumpar carti de pe net, desi simt inca nevoia sa mai stau cu orele prin librarii si anticariate, sa rasfoiesc, sa pierd vremea printre carti. Dar de mult ori gasesc mai multe carti pe net decat in librariile din Suceava (sa nu fiu nedreapta, sunt totusi mai bine aprovizionati decat acum 5-6 ani, cand era chiar frustrant sa cauti vreun titlu recent). Si apoi, de multe ori reducerile on-line sunt substantiale.

    Sa ne scrii un pic despre cartile de la Crisan, asa, dupa ce vezi si reactia copiilor - asa, o "recenzie" la cald: rezista la un rasfoit mai brutal? cum sunt ilustratiile? pentru ce categorie de varsta se potrivesc? etc.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu nu am timp sa mai umblu prin librarii, si nici linste(cu doi copii dupa mine e cam complicat sa stau cu orele pe undeva, cu exceptia casei, hihi), de asta prefer netul

    intradevar, la Suceava mi-a placut cum s-a schimbat Casa Cartii, si e foarte bine aprovizionata (am fost asta vara)

    pentru carte religioasa iubeam pangarul de la catedrala de pe Marasesti, aveau toate noutatile :)

    RăspundețiȘtergere