Da. Acum stiu de ce lumea face de sarbatori muuulta mmancare, face sarmale si racituri. Pur si simplu ca sa nu mai stea in bucatarie in zilele de sarbatoare. Asa-i? Ca sa aiba in frigider mancare pentru cateva zile bune, iar gospodina doar sa puna/stranga masa.
Of! Acum nu ma mai simt vinovata ca eu vreau sa fac in ziua de Craciun peste la cuptor, ca dupa cum s-a uitat mama la mine cand i-am zis credeam ca fac vreun sacrilegiu, ceva...
Tort de ciocolata cu visine
Acum 5 săptămâni
daaa, asa e, in plus tre' sa ai daca vin musafiri
RăspundețiȘtergerenoi n-o sa avem prea multi, asa ca nu ma omor
dar o sarma abia astept sa manac, hihi
am si niste macrou marinat, pe care l-am facut cand era dezlegare, cred ca o sa-l atac de Craciun :))
eu am ales sa burdusesc frigiderul si camara cu materie prima, ca sa gatesc proaspat. La noi nu se mai mananca dupa ce au trecut doua zile, asa ca mereu gatesc in cantitati mici.
Irina, ma bucur ca imi confirmi, ca aveam totusi ceva strangeri de inima, ca poate gresesc.
RăspundețiȘtergereMie imi face mama cateva sarmalute. Sunt o fericita, stiu. Eu fac dulciurile si o ciorbica acra-acra, un bors moldovenesc adica. Dar las totul pe maine.