23 decembrie, 2008

Era asa simplu ca am priceput si eu. Intr-un final.

Da. Acum stiu de ce lumea face de sarbatori muuulta mmancare, face sarmale si racituri. Pur si simplu ca sa nu mai stea in bucatarie in zilele de sarbatoare. Asa-i? Ca sa aiba in frigider mancare pentru cateva zile bune, iar gospodina doar sa puna/stranga masa.

Of! Acum nu ma mai simt vinovata ca eu vreau sa fac in ziua de Craciun peste la cuptor, ca dupa cum s-a uitat mama la mine cand i-am zis credeam ca fac vreun sacrilegiu, ceva...

2 comentarii:

  1. daaa, asa e, in plus tre' sa ai daca vin musafiri

    noi n-o sa avem prea multi, asa ca nu ma omor

    dar o sarma abia astept sa manac, hihi

    am si niste macrou marinat, pe care l-am facut cand era dezlegare, cred ca o sa-l atac de Craciun :))

    eu am ales sa burdusesc frigiderul si camara cu materie prima, ca sa gatesc proaspat. La noi nu se mai mananca dupa ce au trecut doua zile, asa ca mereu gatesc in cantitati mici.

    RăspundețiȘtergere
  2. Irina, ma bucur ca imi confirmi, ca aveam totusi ceva strangeri de inima, ca poate gresesc.
    Mie imi face mama cateva sarmalute. Sunt o fericita, stiu. Eu fac dulciurile si o ciorbica acra-acra, un bors moldovenesc adica. Dar las totul pe maine.

    RăspundețiȘtergere